Looped – online rádio stream, který můžete sledovat

17. prosinec 2015

Online rádio stream, který můžete i sledovat. Vyzkoušejte Looped.

Americké rádio CBS představilo na svém audio portálu Radio.com službu Looped – což je online radio stream, na který se můžete i dívat. Stanice CBS tak tímto krokem posunula audio obsah více do jeho vizuální podoby. Službu uvedla v život společnost Vadio, která se zabývá synchronizací audio a video obsahu a jejíž heslo je „Rádio, které se vyplatí i sledovat.“

Opřete se a sledujte Looped. Je to tak trošku streamová verze staré dobré MTV. Na druhou stranu je tato služba i interaktivní, protože dole v liště přehrávače můžete vybírat i z videí, která následují nebo která už jste zhlédli. Stream však neobsahuje pouze klipy, ale i rozhovory se zpěváky nebo další zajímavý obsah, který se točí okolo hudebního světa.

Během sledování vás zbytečně neotravují reklamy, objevilo se pouze pár upoutávek na stažení mobilní aplikace Radio.com.

Programová struktura Looped je rozdělena na tři kanály: Pop, Urban a Country. Kanál věnující se popové hudbě (který autoři článku vyzkoušeli), byl nabitý samými aktuálními hity, mezi nimiž se tu a tam objevil rozhovor s Demi Lovato nebo Arianou Grande.

Looped byl spuštěn i navzdory tomu, že YouTube nedávno vstoupil na trh s novými službami YouTube Music a YouTube Red. Looped však cílí trošku jinam. Není to produkt sloužící k sestavení vlastního playlistu nebo k objevování nové hudby – jde skutečně o rádio stream, který můžete sledovat.

Původní a nezkrácenou verzi článku najdete ZDE.

autor: Eva Hudzieczková
Spustit audio